Shoppingcenter giver gratis butik til tre kasketfyre

Tre iværksættere med kasketter på hjernen har fået hjælp til at sætte deres drøm i gang. Fisketorvet giver de tre venner en gratis butik til deres kasketter.
Tre iværksættere har fået deres drøm opfyldt og kan i en måned nyde godt
 af at have en butik hos Fisketorvet helt uden at skulle bekymre sig om 
husleje.
Tre iværksættere har fået deres drøm opfyldt og kan i en måned nyde godt af at have en butik hos Fisketorvet helt uden at skulle bekymre sig om husleje. Foto: Colourbox

Fisketorvet har for første gang nogensinde droppet at tage betaling for udlejning af en af deres butikker. Tre unge iværksættere lejer gratis en butik, hvor de kan sælge deres kasketter fra. Det skriver EPN.dk.

Den 1. oktober flytter onlinebutikken Capstore ind i Fisketorvets lokaler. Den første måned slipper folkene bag Capstore for at betale husleje. De har med deres virksomhed, der sælger kasketter, vundet en iværksætterkonkurrence, hvor præmien blandt andet lød på et gratis butikslokale i en måned.

En drøm der går i opfyldelse
Capstore er Skandinaviens største online konceptbutik med kasketter og headwear. Butikken kom til verden for halvandet år siden, og bag den står de tre venner og iværksættere Henrik Thor Callesen, Mads Groth Kragh og Lars Juul Madsen.

"Det har længe været drømmen for os at åbne en Capstore-butik i centrum af København. Vi håber, at vi med hjælp fra Fisketorvet får at se, at man som ung virksomhed kan blande sig med de store. Og på sigt vil gerne etablere flere butikker i Danmark og i udlandet," siger Lars Juul Madsen, der er en af stifterne.

Iværksættere i dommerpanelet
Konkurrencen havde over 60 deltagere, og præmien bød også på midler til at etablere butikken samt gode råd fra dommerpanelet.

Jacob Bannor, centerchef for Fisketorvet var en af dommerne i konkurrencen, og han kan nu byde Capstore velkommen på Fisketorvet.

"Capstore har et utrolig simpelt koncept, og samtidig rammer de godt ned i tidens tendens, hvor både, far, mor og ungerne går med kasket. Det gør deres produkt meget salgsbart, især her på Fisketorvet, hvor vores målgruppe er bred. Samtidig er konceptet unikt for Danmark, og derfor kan vi nu tilbyde noget, som ingen andre shoppingcentre kan," siger Jacob Bannor.

I dommerpanelet sad også Christian Wahlter, formand for Dansk Iværksætterforening, Anh Lê, stifter og medejer af resturantkæden Lê Lê og Steffen Hjaltelin, der er stifter af reklamebureauet Hjaltelin Stahl.

Fisketrovets centerchef vil ikke udelukke, at Capstore får lov at beholde butikken på Fisketorvet efter den første gratis måned - herefter skal de dog betale på samme vilkår som resten af centrets butikslejere.

Kilde: EPN.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.