SF: Pensionisterne har sat DF's røv på komfuret

Kaoset om boligydelsen til pensionister fortsætter. Efter vedblivende kritik af DF er forslaget om nedskæringer trukket tilbage. Men DF er stadig i krydsild. Det mener folketingsmedlem fra SF.
Ifølge Karsten Hønge fra SF har pensionisterne sat Kristian Thulesen Dahl og resten afDF på en glohed kogeplade. 
Ifølge Karsten Hønge fra SF har pensionisterne sat Kristian Thulesen Dahl og resten afDF på en glohed kogeplade.  Foto: Jens Nørgaard Larsen, Scanpix

Kristian Thulesen Dahl (DF) og co. har i den seneste tid siddet i den varme stol.

Men nu er nedskæringerne i pensionisternes boligydelse blevet sparket til hjørne inden.

Efter længerevarende kritik fra især Ældre Sagen har regeringen nemlig valgt at trække nedskæringerne tilbage. Forhandlingerne vil blive genoptaget i foråret.

Det har fået folketingsmedlem fra SF Karsten Hønge til at skrive følgende på Twitter.

"Pensionisterne har sat DF's røv på komfuret. Regeringen har skruet lidt ned for varmen, men de sidder stadig på kogepladen."

Noget tyder på, at han har ret. Selv nu efter at nedskæringerne er blevet sent på lang juleferie, fortsætter kaoset for DF.

For nu er det kommet frem, at et udsnit af de 325.000 danskere, der modtager boligydelse, vil få udbetalt et forkert beløb i januar 2016. Det skyldes, at Udbetaling Danmark har udregnet ydelsen efter de foreslåede ændringer.

Det påstår Kristian Thulesen Dahl, at han ikke vidste noget om, selvom både Udbetaling Danmark og Ældre Sagen har gjort opmærksom på problemet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.