BETALT INDHOLD

Sexlyst: 4 afgørende forskelle på mænd og kvinder

Kvinder vil i de fleste tilfælde gerne have længere tilløb og levende lys inden sex, hvor mænd godt kan lide en hurtig "quickie"

Selvom det ikke er nemt at skære alle over én kam, er der unægteligt forskelle på mænd og kvinder, når det kommer til sexlyst.

I samarbejde med stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, har vi derfor fundet frem til fire afgørende forskelle på mænd og kvinders sexlyst.

Læs med og bliv klogere på, hvorfor kvinder er fra Venus og mænd fra Mars – også i soveværelset.

Derfor er der stor forskel på sexlyst

Mænd tænker mere på sex

Jeres nøgne kroppe mod hinanden fylder en hel del i hans hoved i løbet af dagen. Den amerikanske sociologiprofessor Edward O. Laumann fortæller til WebMD, at størstedelen af alle mænd under 60 år tænker på sex mindst én gang om dagen. For kvinder gælder dette kun for knap en fjerdedel.

Desuden viser flere undersøgelser, at mænds tanker om sex som oftest også er langt mere vidtgående, end de er hos kvinderne. Så hvis du som kvinde er i tvivl om, hvorvidt din mand har skænket din krop en tanke på sin arbejdsdag, kan nu næsten være garanteret – det har han! Og måske endda flere gange.

Mænd opsøger sex

”Mænd vil have sex oftere end kvinder i starten af et forhold, i midten af forholdet og mange år inde i forholdet.” Sådan udtaler den amerikanske psykolog Roy Baumeister til WebMD. Det gælder, ifølge ham, både de heteroseksuelle, homoseksuelle og biseksuelle – kort sagt: Alle mænd opsøger sex.

Når det er sagt, skal det også siges, at de som oftest stadig jagter orgasmen, selvom deres partner ikke har lyst til sex. Derfor viser flere undersøgelser, at mænd onanerer langt oftere end kvinder.

Onani er altså et godt værktøj, der kan tages i brug, når manden selv må jagte en udløsning. Kører han træt i de traditionelle onaniformer, kan han tage en blowjob maskine i brug – det kan eksempelvis være denne Autoblow.

Kvinder elsker forspil

Der kan ikke blive for meget kys og kærtegn inden sex. Sådan vil det sikkert lyde, hvis man spørger en tilfældig kvinde. Undersøgelser viser nemlig, at kvinder foretrækker et langt forspil, inden de går i gang med selve sexakten.

”Kvinden er et emotionelt væsen, og det er en af de vigtigste runde til, at hun elsker den indledende appetitvækker. I modsætning til mænd har kvinder tit brug for at få vækket lysten. De styres af følelserne, fordi kvinder har brug for at føle nærhed og gensidig respekt for partneren for virkelig at blive tændt, fortæller den norske sexolog Maria K. Ebbestad til KK.no.

For nogle mænd kan minutterne sikkert føles lange og utålmodigheden stige, når man ligger der og giver sin kvinde den fulde opmærksomhed. Men for kvinder kan denne opvarmning være lige så vigtig som det, der venter efterfølgende.

Kvinder elsker - og mænd knalder

Lad os bare få sagt det, som de fleste sikkert er klar over – kvinder elsker, mænd knalder. Hvor kvinderne lægger masser af følelser i selve sexakten og alt det omkringliggende, er mænd bedre til at adskille sex og følelser.

Derfor kan det også nogle gange være en fordel at mødes på midten, og finde frem til, hvordan man opnår en erotisk, men også lidenskabelig stemning.

Det kan eksempelvis gøres ved at forkæle hinanden med en massage. Stifter af Sinful.dk, Mathilde Mackowski, forklarer:

”Hvis du gerne vil skabe den rigtige, erotiske stemning, hvor du for alvor kommer tæt på din partner, så brug en god mandelolie til at smøre hinandens kroppe ind i. Det er vigtigt at få kroppen helt varm, og bruge sine hænder med rolige strøg til at komme omkring alle flader på kroppen. Huden er et af vores største sanseapparater, så det handler om at aktivere rigtig godt her”.

Når man sammen finder ud af, hvordan god sex skal være, kan de højeste klimaks opnås. Og så gør det måske ikke så meget at bruge lidt ekstra tid på at mødes på midten med et godt forspil?

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.