Sexchok i Landmands-program: Her er deltagernes reaktioner

Det gik hedt for sig i går aftes i TV2-hittet 'Landmand søger kærlighed'.
Ole ligger ikke på den lade side i datingprogrammet. hvor landmænd søger kærester.
Ole ligger ikke på den lade side i datingprogrammet. hvor landmænd søger kærester. Foto: Anders Brohus/TV2

Man må sige, at den 52-årige økolandmand Ole sætter sindene i kog i TV 2's meget sete datingprogram 'Landmand søger kærlighed.'

Først røbede Ole, at han var til swingersex. Og i gårsdagens afsnit af serien hoppede han så i kassen med en af de tre kvinder, der for åben skærm dystede om hans gunst.

Det natlige senge-akrobatik var for meget for en anden deltager, Susanne, der fik nok og trak sig fra programmet. Det skete, efter hun om morgenen kom ind og fandt Ole og Gitte sammen i sengen. Til TV2.dk fortæller Susanne om den chokerende oplevelse;

- Jeg tænkte, at det var som at være med i en dårlig film. Jeg følte, jeg var midt i en pornobule. Det ligger så langt fra de værdier, jeg har. Det er bare en helt anden verden, end den jeg har lyst til at befinde mig i.

Hun understreger, at hun dog respekterer de lyster, som Ole har.

Den natlige affære begyndte med, at Ole kom i på værelset, hvor Gitte og den tredje kvindelige deltager, Alice, lå og talte sammen. De inviterede ham kækt ned i sengen - og han tog dem på ordet.

Selve akten var dog heller ikke just planlagt, fortæller Ole Andersen til bt.dk. Han siger, at han lod sig rive med af stemningen, og at det set i bakspejlet var en dårlig beslutning at have sex med en af deltagerne, før programmet var slut:

- Det var ikke helt optimalt, så jeg ærgrer mig da over det. Men det havde ikke ændret noget på udfaldet i den sidste ende, og så er der god underholdningsværdi i det. Men hvis jeg kunne lave det om, ville jeg holde mig lidt mere til programmets spilleregler, så det var mig, der bestemte, hvem der skulle hjem, siger Ole ifølge bt.dk.


Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.