Sex-nedtur: Her er de største turn off’s i sengen

Har du nogen gange undret dig over, hvad der gik galt mellem dig og en ny mand, som pludselig ikke længere ønskede at se dig? Måske var det dine sengevaner, der skræmte ham.
Oplevelserne i sengen bliver desværre ikke altid så gode, som man håbede på, når man møder en ny.
Oplevelserne i sengen bliver desværre ikke altid så gode, som man håbede på, når man møder en ny. Foto: SCANPIX arkiv

Af Lisbeth Madsen, FEMINA, Aller Media

Kan du rigtigt godt lide at ligge i ske hele natten og nusse og kramme? Du risikerer at skræmme en ny partner væk. En undersøgelse, som er iværksat af madrasfabrikanten Ergoflex, blandt 2003 kvinder og mænd, viser, at for 41 procent af deltagerne, så er overdreven kæleri og kram i sengen det største turn off med en ny partner. Det skriver Dailymail.co.uk.

(artiklen fortsætter under boxen)

Her er de fem største turn-off’s i sengen
  • For mange kram og kæleri (41 procent)
  • Beskidte lagener (36 procent)
  • Snorken (33 procent)
  • Hugge dyne eller pude fra den anden (28 procent)
  • Udvise uheldige kropsfunktioner (26 procent)
UDVID

Det er tilsyneladende rigtigt vigtigt, selvom vi er nået til det punkt, hvor vi har sex og sover sammen med en ny partner, at vi stadig giver hinanden et personligt rum, når sexdelen er overstået, og vi skal sove.

Forfatter: Derfor må din mand gerne have sex med andre, se mere på Femina.dk

Brugte lagener er no go

Måske er noget af det, du frygter mest, når I skal sove sammen, at komme til at prutte eller på anden måde vise andre uheldige kropsfunktioner. Og selvom 26 procent da også svarer, at det er et stort turn off, så står det alligevel et godt stykke nede på listen. At komme ind i en seng, der ikke har rent sengetøj, er eksempelvis langt værre, mener deltagerne i undersøgelsen.

Fire lette tips til at score en mand: Se dem på Femina.dk

Vis en vis standard

Madrasfabrikanten bag undersøgelsen kunne godt tænke sig at lægge op til, at vi har en vis sengeetikette, især når vi er sammen med en ny mand eller kvinde. Folkene bag undersøgelsen mener ikke, at det er overraskende, at de turn off’s, der står øverst på listen, er nogle, der forstyrrer vores søvn.

- Søvnunderskud som et resultat af en partners natteroderi kan ofte blive begyndelsen på enden af et forhold. Vi håber, at vores sengeetikette-guide vil hjælpe par til at undgå den skæbne og opfordrer alle til at være lidt mere hensynsfulde, når det kommer til at sove sammen, siger direktør for Ergoflex, Jed MacEwan, til Dailymail.co.uk.

Træn dig op til at få lynorgasmer: Se hvordan på Femina.dk

Se også:

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.