Sex and the City-stjerne laver ny serie

Sarah Jessica Parker vender tilbage på skærmen i en ny tv-serie. Denne gang skal hun ikke finde kærligheden, men derimod skilles.
Sarah Jessica Parker skal indspille en ny tv-serie.
Sarah Jessica Parker skal indspille en ny tv-serie. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Hun blev kendt for at drikke cosmopolitans og valse Manhatten rundt i høje stiletter, alt imens hun sammen med sine singleveninder ledte efter kærligheden.

Men nu er Sarah Jessica Parker, der spillede rollen som singlepigen Carrie Bradshaw i samtlige seks sæsoner af tv-serien Sex and the City og to spillefilm, klar til at spille en ny rolle. Det skriver USA Today.

Denne gang leder Sarah Jessica Parkers karakter dog ikke efter kærligheden. I stedet skal hun spille rollen som en kvinde, der i serien "Divorce" beslutter sig for, at hun vil skilles fra sin mand.

Det er den amerikanske betalingskanal HBO, som står bag serien, og ifølge selskabet er serien humoristisk og handler om et "meget meget langt" brud.

Serien bliver optaget i New York og vil højst sandsynligt rulle over skærmen til næste år, oplyser HBO.

50-årige Sarah Jessica Parker er privat gift med skuespilleren Matthew Broderick. Sammen har parret en dreng og to tvillingepiger. Tidligere har hun dannet par med skuespilleren Robert Downey Jr.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.