Seks-årig pige krænket: Politiet jagter gerningsmand

I Frederikssund leder politiet efter den mand, der udsatte en lille pige for et overgreb ved en skole.
Politiet ser med stor alvor på sagen, hvor en fremmed mand lokkede en pige med ind i en busk ved Ådalens Skole i Frederikssund.
Politiet ser med stor alvor på sagen, hvor en fremmed mand lokkede en pige med ind i en busk ved Ådalens Skole i Frederikssund. Foto: Colourbox

En seks-årig pige fra Frederikssund i Nordsjælland blev onsdag i denne uge hevet ind i et krat af en fremmed mand, der udsatte hende for et seksuelt lignende overgreb. Det skriver Lokalavisen.dk.

Overgrebet fandt sted nær en rundkørsel på Ådalens Skole i Frederikssund, og både Frederikssund Kommune og Nordsjællands Politi ser med stor alvorlig på sagen, som efterforskes intensivt.

Ifølge kommunen inviterede en mand, som ikke har tilknytning til skolen, pigen til at lege i krattet. Her har han angiveligt udsat hende for overgrebet. Pigen skulle dog have råbt op og gjort så meget modstand, at manden gav op og forsvandt.

Ifølge Lokalavisen.dk leder poltiet efter:

En dansk mand på 45-50 år. Han er cirka 170 centimeter høj, har brunsort hår med hestehale, evt. snoet skæg og muligvis en ”misbrugertype”. Var iført mørkt tøj og medbragte en hund med brune pletter og en boldkaster.

Ådalens Skole vil i den kommende tid have ekstra bemanding på legepladsen, og skolen har informeret elevernes forældre om hændelsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.