Sejr koster stjernespiller en brækket finger

KIF-Koldings Kim Andersson blev skadet i torsdagens udebanesejr i Champions League. Han har brækket en finger.
KIF Kolding Københavns Lukas Karlsson, Martin Per Dolk, Lasse Andersson og Kim Andersson efter sejren over Wisla Plock fra Polen.
KIF Kolding Københavns Lukas Karlsson, Martin Per Dolk, Lasse Andersson og Kim Andersson efter sejren over Wisla Plock fra Polen. Foto: CLAUS BONNERUP/POLFOTO

Håndboldklubben KIF Kolding København klarer sig fremragende i Champions League.

Desværre for klubbens fans kommer torsdagens udesejr over Wisla Plock i Polen tilsyneladende til at koste noget fravær for en af holdets stjernespillere, Kim Andersson.

Svenskeren kom til skade i slutningen af kampen, der endte med en KIF-sejr på 29-28, og blev kørt på skadestuen.

Herfra returnerede han senere med hånden i gips.

Kim Andersson har brud på en finger på højre hånd, og samtidig er en af de andre fingre gået af led. Det oplyser flere øjenvidner på Twitter.

Til den svenske avis Aftonbladet siger Kim Andersson, at de polske læger har givet ham en melding om fire ugers pause.

- Jeg vil have en anden vurdering, når jeg kommer hjem. Så jeg regner ikke med noget endnu. Men her sagde de, at jeg vil få en pause på fire uger. Jeg håber, at det er forkert, siger Kim Andersson til den svenske avis.

Med kun to måneder til VM vil fire ugers pause være et problem for både Kim Andersson og det svenske landshold, som i forvejen er hårdt ramt af skader blandt bagspillerne.

Til gengæld kan danske håndboldfans glæde sig over, at KIF Kolding København ligger alene i spidsen for Champions Leagues gruppe B.

KIF har nu ni point for fem kampe, hvilket er to mere end Barcelona, som dog har spillet en kamp færre. Spanierne møder lørdag tyske Flensburg-Handewitt, der har seks point for fire kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.