Seerne snydt: Det så du ikke

I programmet "Løvernes hule" lover investorer nye iværksættere penge til støtte, men ikke alle får faktisk de penge at se.
Christian Stadil er en af de investorer, der er med i programmet. 
Christian Stadil er en af de investorer, der er med i programmet.  FOTO: Scanpix

I TV-programmet "Løvernes hule" har fem kendte investorer mulighed for at investere penge i danske iværksætteres firmaer.

De håbefulde iværksættere præsenterer deres ideer og investorerne beslutter, om de vil investere i projektet og hvor mange penge, de vil gå ind i det med.

MEN

Det, du ikke ser på TV, er at ikke alle de iværksættere, der får lovning på en investering, får penge ud af det, skriver Lokalavisen.dk

Der er nemlig ikke tid til at blive enige om detaljerne, når optagelserne kører og investorerne har derfor mulighed for at trække sig bagefter, hvis ikke de kan finde fælles fodfæste i tiden efter programmets optagelser.

Fik ikke en øre

Tilbage står altså ivrige iværksættere, der ikke får penge. Men sådan er præmissen og det er i orden, siger to af deltagerne i programmet, Mikkel Præst og Carsten Sommer, der er iværksætterne bag firmaet Ddcated.

- Det er jo et show. Reelt blev det aldrig til noget, fortæller Mikkel Præst til fyens.dk, der er en af de tre stiftere af virksomheden, og fortsætter:

- Man kan jo ikke sidde og snakke detaljer for rullende kameraer, så når man går hvert til sit, er der i virkeligheden kun en gentleman-aftale.

I deres tilfælde kunne parterne ikke blive enige om en aftale, efter kameraerne var slukkede, men det så du ikke på TV.



Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.