Seer-vrede over X Factor: Det bliver akavet og farligt

Ikke alle er glade for X Factors valg af tema.
 Clifforth og Hein og de andre X Factor-deltagere skal synge David Bowie-numre i aften. Det har skabt blandede reaktioner hos seerne.
 Clifforth og Hein og de andre X Factor-deltagere skal synge David Bowie-numre i aften. Det har skabt blandede reaktioner hos seerne. Foto: Scanpix/Arkiv

Talentshowet X Factor skaber endnu engang vrede blandt programmets mange fans.

Denne gang skyldes det dog hverken at en favorit er røget ud, eller at dommer Thomas Blachman har sagt noget provokerende.

Det skyldes til gengæld valget af de sange, som deltagerne skal synge. De skal nemlig fortolke numre af den musiklegenden David Bowie, der gik bort den 10. januar i år.

Og det har vækket stærke følelser hos en del Facebook-brugere, som har kommenteret X Factors opslag.

Farligt eller kedeligt?

"Jeg synes det er alt for farligt at at have Bowie tema. Manden var og er blandt de fem største kunstnere nogensinde og tror simpelthen hans musik med alt respekt godt og ambitiøst til x factor deltagerne men hvem ved kan være de overrasker positivt," skriver Karsten for eksempel.

En anden Facebook-bruger mener, at det er en god idé at hylde David Bowie, men at det bliver akavet, hvis X Factor-deltagerne skal synge hans sange.

Andre mener bare, at temaet er kedeligt.

"Ingen tvivl om David Bowie er en stor kunster og har betydet meget for musik scenen verden over, men kom nu ind i kampen DR! Det der er simpelthen for kedeligt!" skriver Kim blandt andet.

Der er dog også seere, som roser valget af tema og skriver, at de glæder sig til at høre deltagerne fortolke Bowies numre.

SÅ er ugens sange klar! 󾌸󾠀 Værsgo! 󾮚

Opslået af X Factor - DR på 17. marts 2016

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.