Seebach skovler penge ind: Så stor er hans løn

Sangeren Rasmus Seebach er en vaske-ægte succes, danskerne er vilde med ham, og det kan ses på bankkontoen, som bugner. Men hvor meget udbetaler han mon til sig selv?
Rasmus Seebachs pengepung nyder godt af hans succes. 
Rasmus Seebachs pengepung nyder godt af hans succes.  FOTO: Scanpix

Alle kender mindst en sang af Rasmus Seebach, og om man kan lide det eller ej, er det næsten umuligt ikke at falde i, når en af dem bliver spillet i radioen. Sangene er fængende, og den populære musikere nyder godt af sin succes.

Det viser tal fra regnskabet i det selskab, Top Notch Management Aps, som Rasmus Seebach og broren Nicolais har sammen, skriver HER&NU.

Brødrene stiftede angiveligt anpartsselskabet sidste år i december, og regnskabet for den ene halvdel af året viser, at de har klaret sig godt.

De to mænd har tjent 1.441.504 kroner ind til firmaet, og af det beløb har de udbetalt 800.000 kroner til dem hver i udbytte, og det er jo ikke så skidt endda.

Er en påpasselig forbruger

Selskabet er ikke det eneste sted, der hiver penge hjem til Rasmus Seebach. Men selvom sangeren klarer sig godt, bruger han ikke uhæmmet løs af sine penge.

- Bare fordi det går godt, er der ingen grund til at fyre den af bare for at gøre det. Det ligger ikke rigtig til mig, siger han til HER&NU.

Se også:

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.