Seebach afslørede hemmelighed på scenen: Jeg skal være far!

Lørdag aften fortalte hitmageren Rasmus Seebach, at han og kæresten Julie Teglhus venter barn.
Rasmus Seebach vil give sit barn en opvækst med masser af musik.
Rasmus Seebach vil give sit barn en opvækst med masser af musik.
Foto: Scanpix/arkiv

En lille eksklusiv skare på nogle håndfulde tusinde tilskuere til Nibe Festival var blandt de første, der kunne lykønske Rasmus Seebach, da han lørdag fortalte, at han og kæresten Julie Teglhus skal være forældre.

- Ved I hvad jeg skal være? JEG SKAL VÆRE FAR!!!!!, jublede en lykkelig popsanger til publikums store begejstring.

Nogle timer senere lod han nyheden sprede sig via de sociale medier, hvor han på Instagram skrev:

- Jubiiiiii! Jeg skal være far! Til januar er det ikke en badebold, men en lille baby som Julie har i armene. Vi er ret så glade og lykkelige, og vi glæder os helt vildt. Kh Ralle

Lykkelige i Paris

Til Her og Nu fortæller Rasmus Seebach, at det var i Paris, parret fandt ud af de lykkelige omstændigheder.

- Vi købte en test på et fransk apotek, og da den senere viste resultatet "Enciente", blev vi sgu en anelse forvirrede, da ingen af os rigtigt kan prale af vores franskkundskaber. Men med lidt hjælp fra Google Translate gik det op for os, at det faktisk betød gravid! Vi blev overdrevet lykkelige, og det var en helt speciel dag i Paris, hvor vi nærmest svævede rundt i gaderne, siger han blandt andet til bladet.

Rasmus er hjemme hos barnet

Rasmus Seebach og den jurastuderende Julie Teglhus ved endnu ikke, hvilket køn barnet er, men Julie skal føde til januar. Og det passer fint ind i den travle popsangers kalender. Han har nemlig ingen koncerter i januar og henover foråret.


Popsangeren Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus var blandt gæsterne, dadronning Margrethe i marts holdt aftenselskab for kunst og kultur på Christiansborg Slot. Foto: Scanpix/arkiv

Har glædet sig til at blive far

Rasmus Seebach og Julie Teglgaard blev kærester i 2013, og året efter fortalte den nu 36-årige hitmager, at han ønskede at blive far:

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at få børn. I kvarteret er der altid folk, der render rundt med en klapvogn om søndagen, så det er da meget indbydende, sagde Rasmus Seebach, som bor på Frederiksberg.

Et hjem med musik

Rasmus Seebach har selv to søskende, og han vil - ligesom sin far, Tommy Seebach, gjorde det - give barnet en opvækst med masser af musik, fortæller han til Her og Nu.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.