Sebastian Klein: "Jeg sagde til min kone, at hun skulle finde en ny mand"

Det var ikke nemt for Sebastian Kleins hustru og deres børn, da Sebastian Klein blev indlagt på psykiatrisk afdeling.

Da tv-værten Sebastian Klein gik ned med flaget for et par år siden, mistede han samtidig troen på sig selv.

Efter en indlæggelse på den psykiatriske akutmodtagelse på Amager kom han hjem og begyndte et forløb med psykolog, coach og psykiater, fortæller han til Femina.

Han fik også nogle "lykkepille-agtige nogen", som hjalp skuespilleren og tv-værten af med at være svimmel og deprimeret. Han fik en dosis som bragte lykkeniveauet helt op i et overstadigt niveau.

Det var svært for hustruen Rikke og deres børn, fortæller Sebastian Klein. Den ene dag havde hun en mand, som indenting kunne. Næste dag var han mere end ovenpå.

- Det var ikke fordi, jeg ikke havde nogen veneration for dem, min kone og mine børn, under mit sammenbrud, min tanke var bare: ”Jeg kan ikke bruges til noget mere. I er nødt til at finde en, der kan, for jeg kan ikke. Så lev godt, glem mig”. Det var sådan set dét, jeg sagde til min kone: At hun skulle finde en ny mand.

Nedturen påvirkede Klein-parret. Sebastian Klein fortæller til ugebladet, at specielt hustruen var lang tid om at komme sig.

- Lige så snart man bliver glad igen, bliver alting jo ligegyldigt. Jeg kunne ikke tage mig af noget, hun måtte ordne rigtig mange ting, og hun syntes ikke, at jeg var fed dér. Og heller ikke i den periode, jeg var nede, hvor jeg bare lå inde på sofaen og så alt, hvad der var på Netflix. Børnene kunne jo også godt se, at den var gal, så de var også bekymrede. Og jeg kunne genkende den bekymring, de havde for mig – det var den samme, jeg havde for min far. Og det slider på en som barn.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.