Se prins Joachim til kendisfest i camouflage-jakke

Et stort antal kendte danskere var i weekenden samlet til stor fødselsdags-fest hos tv-baronessen Caroline Fleming.
Caroline Fleming fik i løbet af aftenen taget et billede sammen med sine royale gæster, prins Joachim og prinsesse Marie.
Caroline Fleming fik i løbet af aftenen taget et billede sammen med sine royale gæster, prins Joachim og prinsesse Marie. Foto: Jens Nørgaard Larsen/arkiv/Scanpix

Uffe Buchard, Remee og såmænd også prins Joachim og prinsesse Marie var lørdag aften til en overdådig fødselsdagsfest for tv-værten og den tidligere baronesse Caroline Fleming.

Hun fejrede sin 40 års fødselsdag og havde budt 180 gæster indenfor i den oppyntede riddersal på Valdemar Slot.

Temaet for festen var eventyr, og derfor var tv-baronessen selv udklædt som fe, mens andre gæster mødte op som riddere, adelsmænd og engle.

Caroline Fleming fik i løbet af aftenen taget et billede sammen med sine royale gæster, prins Joachim og prinsesse Marie.

På billedet, som tv-værten har delt på det sociale medie Instagram, er Prins Joachim iklædt en camouflage-mønstret jakke.

Prinsesse Marie havde en sort kjole på, hvorpå der var monteret en vingelignede genstand på ryggen.

Festen kulminerede lørdag aften, men varede faktisk i hele tre dage. Og den lange fest var fødselaren bestemt tilfreds med.

- Jamen, det er fantastisk. Vi startede allerede i går. Jeg har sovet to en halv time i nat, og nu skal vi feste igen. Vi skal fejre livet, sagde Caroline Fleming til Billed-Bladet lørdag aften.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.