Se nye billeder af prinsesse-darling

Sveriges kongehus fejrer treårs fødselsdag med helt nye billeder af lille prinsesse Estelle i sneen.
Sveriges prinsesse Estelle har netop fejret sin tredje fødselsdag.
Sveriges prinsesse Estelle har netop fejret sin tredje fødselsdag. Foto: Foto: Kate Gabor, Kungahuset.se / Kate Gabor, The Royal Court, Sweden/free

Mandag kunne hele Sveriges lille darling, prinsesse Estelle, fejrer sin treårs fødselsdag, og i den anledning har det svenske kongehus offentliggjort en række nye billeder af den royale fødselar.

På de søde billeder boltrer prinsessen sig glad rundt i sneen, som hun både mestrer på ski og til at forme snebolde med.

Prinsesse Estelle blev født den 23. februar 2012 og er døbt Estelle Silvia Ewa Mary: Silvia efter sin mormor, dronning Silvia, Ewa efter sin farmor, prins Daniels mor Ewa Westling og Mary efter sin ene fadder, den danske kronprinsesse.

Prinsessen er enebarn, men bliver snart kusine igen, når hendes moster, prinsesse Madeleine, til foråret føder sit og gemalen Christopher O'Neills andet barn. I forvejen er parret forældre til prinsesse Leonore, som for nylig blev et år.

Som datter af prins Daniel og kronprinsesse Victoria bliver prinsesse Estelle en gang ude i fremtiden Sveriges dronning. Ind til da forsøger hendes forældre at give hende en så almindelig barndom som mulig, og til daglig er prinsessen børnehavebarn i den integrerede institution Äventyret, når hun ikke er hjemme på Haga Slott i Stockholm.

Se alle de søde billeder af prinsessen - klik her

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.