Se nye billeder af kommende prinsesse

Det svenske kongehus offentliggør nye billeder af prins Carl Philip og hans forlovede, den tidligere reality-deltager Sofia Hellqvist.
Bryllupsklokkerne ringer for det unge par næste sommer.
Bryllupsklokkerne ringer for det unge par næste sommer. Foto: /free

Sveriges kommende prinsesse, Sofia Hellqvist, har som tidligere glamour-model fået taget en lang række letpåklædte billeder.

Derfor er det en særdeles fotogen prinsesse-in-spe, der optræder på nogle helt nye billeder med sin forlovede, prins Carl Philip.

Det svenske kongehuset har netop offentliggjort tre billeder af det lykkelige par i anledning af deres forlovelse, der blev annonceret 27. juni.

Det vakte lettere forargelse, da Carl Philip fandt sammen med den tidligere Paradise Hotel-deltager Sofia Hellqvist i 2010. Parret mødtes til et bilarrangement, og netop biler har prinsens store interesse.

Hellqvist har siden offentliggørelsen af forholdet arbejdet på at passe ind i den royale etikette og fik sin officielle debut i 2012, da hun blev inviteret med som prins Carl Philips ledsager til prinsesse Estelles barnedåb.

I dag er Hellqvist dybt engageret i sit velgørenhedsprojekt "Projekt Playground", der arbejder for børns rettigheder. Et hverv, som hun fortsætter med efter brylluppet har hun for nylig fortalt på et pressemøde.

Den 35-årige prins og den 29-årige kommende prinsesse skal giftes i sommeren 2015, men den endelige dato er endnu ikke offentliggjort.

Se billederne her: http://www.kungahuset.se/pressrum/pressbilderprinscarlphilip.4.292a62ce13848168ac5296d.html?searchKey=category&searchQuery=*&showImagesOnly=true

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.