Se listen: Politiske dobbeltjobbere med mest fravær

Mai Mercado (K), Martin Geertsen (V) og Per Clausen (EL) er topscorere i afbud til byråds- og udvalgsmøder. I den anden ende af fraværsskalaen ligger Rene Christensen (DF) og Karsten Nonbo (V), som sjældent melder forfald til møder på rådhuset.
24 politikere sidder i by- eller regionsråd ved siden af deres arbejde i Folketinget. For nogle af dem giver arbejdsmængden stort fravær
24 politikere sidder i by- eller regionsråd ved siden af deres arbejde i Folketinget. For nogle af dem giver arbejdsmængden stort fravær Søren Bidstrup/Scanpix

24 af Folketingets 179 medlemmer må løbe ekstra stærkt for at passe deres arbejde. For ved siden af jobbet på Christiansborg varetager de såkaldte dobbeltmandater også en post i by- eller regionsråd. Og da de ikke kan være to steder på én gang, melder flere af dem jævnligt afbud til møder på hjemstavnen.

Det viser en kortlægning, Ugebrevet A4 har foretaget, af dobbeltmandaternes tilstedeværelse – og fravær – i det lokalpolitiske arbejde. Herunder kan du se, hvem der har mest og mindst fravær:

LÆS OGSÅ: Beklager, Hr. Borgmester: MF'ernes dobbeltjob giver fravær

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.