Se kyssebilledet: Disney-darling gafler sin træner

Efter separationen fra Mike Comrie for to år siden har skuespillerinden Hilary Duff fundet kærligheden igen.
Hilary Duff blev separeret fra ishockeyspilleren Mike Comrie i 2014. Parret har sønnen Luca Cruz sammen.
Hilary Duff blev separeret fra ishockeyspilleren Mike Comrie i 2014. Parret har sønnen Luca Cruz sammen. Foto: Danny Moloshok/Reuters

Den personlige træner Jason Walsh er der ikke kun for Hilary Duff, når hun skal træne squats og sit-ups.

Efter adskillige forlydender om at parret har kissemisset i krogene i fitnesscentret siden sommer, deler Duff nu et meget afslørende kyssebillede af de to på Instagram.

- Dateaften med J, skriver den 29-årige skuespillerinde, som har tagget Jason Walsh på billedet, til et sorthvid-billede af de to med læberne solidt plantet på hinanden.

Efter syv års forhold, hvoraf knap fire af dem var som mand og kone, blev Hilary Duff i 2014 separeret fra ishockeyspilleren Mike Comrie, som hun har sønnen Luca Cruz sammen med.

I september i år blev Duff spurgt ind til relationen til sin personlige træner, men her smygede skuespillerinden sig gelinde udenom.

- Vi har kendt hinanden i rigtig lang tid, og han er en fantastisk fyr, og vi har det meget sjovt sammen. Det er rart at have den spænding i mit liv, svarede hun kryptisk i tv-programmet "Good Day New York" ifølge E! News.

Nu viser kyssebilledet noget andet, og det søde foto kan ses her: https://www.instagram.com/p/BLob1uZhQmy/?taken-by=hilaryduff

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.