Se kronprins Frederik med halskrave

Til trods for sin skade hviler kronprins Frederik ikke på laurbærrene, og han er nu igen tilbage på job, dog iført en halskrave.
Den 48-årige tronarving skal have halskrave på, efter at han tidligere på måneden styrtede, mens han hoppede på trampolin.
Den 48-årige tronarving skal have halskrave på, efter at han tidligere på måneden styrtede, mens han hoppede på trampolin. Foto: Scanpix/arkiv

Den danske kongefamilie har gennem tiden modtaget flere priser og skulderklap for deres upåklagelige sans for mode og æstetik.

Senest har magasinet Vanity Fair endda udnævnt kronprinsparret til at være nogle af de bedst klædte personer i verden.

Da kronprins Frederik onsdag deltog i et møde forud for Youth Olympic Games i 2020, var han dog iført en beklædningsgenstand, som sjældent ses på de fashionable royale i Danmark.

Kronprinsen havde nemlig en stor halskrave på, der støtter både nakke og hoved.

Det ses på det danske kongehus' Instagram-profil. På billedet fremgår det også, at kronprins Frederik forsøgte at dække sin krave til ved at vikle et grønt tørklæde rundt om halsen.

Den 48-årige tronarving skal have halskrave på, efter at han tidligere på måneden styrtede, mens han hoppede på trampolin.

Ulykken forårsagede et brud på kronprins Frederiks halsrygsøjle, hvilket er årsagen til, at han i 12 uger skal bære kraven. Herefter forventes det, at kronprinsen er fuldt restitueret.

Kronprinsens trampolinstyrt skete i forbindelse med et privat arrangement, hvor kronprinsparrets ældste søn, prins Christian, også var til stede.

Styrtet bevirkede, at kronprinsen måtte aflyse flere arrangementer.

Se opslaget fra kongehusets Instagram

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.