Se her, pendlere: Flere S-tog skifter navn

Om præcis to uger får togene på Hillerød- og Farumbanerne nye navne og nye endestationer.
Colourbox

Er du blandt de titusinder, der rejser med S-tog mellem Hillerød eller Farum nord for København på linjerne mod Køge eller Høje Taastrup i vest? Hvis ja - så læs med her. Om præcis to uger, mandag 15. decemeber, indfører DSB introducerer en ny køreplan for S-togene. Det skriver Berlingske.

Helt præcist er det om natten til mandag 15. december, at togene på Hillerød- og Farumbanerne nye navne og nye endestationer.

Linje A kommer til at køre mellem Hillerød og Hundige/Solrød Strand. Linje E vil køre mellem Holte og Køge. Linje B's rute bliver mellem Farum og Høje Taastrup.

I dag hedder de pågældende linjer noget andet og har andre endestationer - vi underlader her at nævne hvilke, for ikke at gøre forvirringen total.

Ifølge Berlingske gør DSB sig en særlig anstrengelse for at undgå forvirring, specielt blandt de - sikkert mange - passagerer, der tager S-toget hjem efter en våd julefrokost.

Normalt skifter DSB køreplan natten til en søndag, men ikke i København i en julefrokostweekenden, forklarer DSBs trafikinformationschef, Tony Bispeskov.

- Natten til søndag har vi mange kunder, der har været til julefrokost eller i byen, og vi vil gerne undgå forvirring ved at skifte køreplan midt i det hele, siger han til Berlingske.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.