Se fræk politiker føre valgkamp i mini-bikini

Ungdomspolitikeren Nikita Klæstrup smider igen tøjet - denne gang til ære for kæresten, der er folketingskandidat for De Konservative.
"Sagde jo at jeg ville føre valgkamp fra stranden," skriver Nikita Klæstrup i en kommentar til billedet.
"Sagde jo at jeg ville føre valgkamp fra stranden," skriver Nikita Klæstrup i en kommentar til billedet. Foto: Instragram

Hun holder, hvad hun lover.

Den konservative ungdomspolitiker Nikita Klæstrup har tidligere proklameret, at hun ville føre valgkamp fra strandkanten, hvis der blev udskrevet valg i sommerperioden.

Og det gør hun så nu.

20-årige Nikita Klæstrup har lagt et billede på fotodelingstjenesten Instagram, hvor hun lettere afklædt viser valgmateriale af kæresten - den 13 år ældre konservative folketingskandidat Rune Kristensen.

Jeg sagde det jo

"Sagde jo at jeg ville føre valgkamp fra stranden," skriver Nikita Klæstrup i en kommentar til billedet.

Hun henviser til et blogindlæg fra 26. maj, hvor hun skrev:

"Der har været meget snak om, hvorvidt der vil blive udskrevet valg i denne uge. Jeg vil bare gerne lige sige, at det gider jeg simpelthen ikke! Hvis der kommer valg midt i sommeren fører jeg altså valgkamp fra Bellevue. Og det er vildt uhensigtsmæssigt, når jeg støtter min kæreste, som er opstillet i Slagelse og Guldborgsund!" skrev hun.

Fræk kjole

Nikita Klæstrup har tidligere gjort sig bemærket ved at smide tøjet på forsiden af drengerøvs-magasinet M!.

Den retorik-studerende Nikita Klæstrup er formand for Konservativ Ungdom på Lolland-Falster. Og i et indlæg på sin blog skrev hun i forbindelse med de frække fotos i M!, at man ikke kan ignorere hendes geografiske ophav.

"En forside på M! er jo den lollandske drøm!" skrev Nikita Klæstrup, der for alvor blev landskendt, da hun til en jubilæumsfest i KU, mødte op i en udfordrende kjole, der skabte masser af omtale.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.