Se foto: DR-darling gift med sommerkæresten

Tirsdag fik vejrværten Anja Fonseca og kommunikationsrådgiveren Mikkel Lauritzen papir på hinanden. Parret mødte hinanden i 2014 i DR-regi.
Anja Fonseca og Mikkel Lauritzen fik datteren Hannah 2. juledag.
Anja Fonseca og Mikkel Lauritzen fik datteren Hannah 2. juledag. Foto: Mortensen Jesper/EKSTRA BLADET

Under Danmarks Radios sommerfest for to år siden faldt Anja Fonseca pladask for kollegaen Mikkel Lauritzen, og sommeren året efter annoncerede parret, at de ventede deres første fælles barn.

I december fik de deres livs julegave, da datteren Hannah kom til verden, og nu er kærligheden endnu en gang kulmineret for parret.

Denne sommer står nemlig på endnu en stor begivenhed, afslører den populære vejrvært på Instagram. Tirsdag blev hun og Lauritzen gift med hinanden.

- Hov, glemte lige at fortælle alle om rådhusturen i dag, skriver Fonseca til et kyssebillede af de to, som hun har givet hashtagget "ægtefolk".

Den 39-årige geolog, der fortæller om vind og vejr på DR, har også datteren Clara fra ægteskabet med den tidligere professionelle cykelrytter John Carlsen.

Men med fødslen af lille Hannah 2. juledag gjorde hun Lauritzen, der i dag arbejder med kommunikation for Enhedslisten, til far for første gang.

- 2015, du tog sgu fusen på mig! Kan nu smække døren op til 2016 med disse to evighedsforelskelser ved min side (den 3. tager billedet). Lykkens pamfilius, det er mig! Al mulig held og lykke til alle jer andre og godt nytår, skrev hun til et Instagram-billede, hvor hun og Clara kigger på lille Hannah.

Se billedet her: https://www.instagram.com/p/BG7a3o9LE38/?taken-by=weatherwanker

Og se nytårsbilledet her: https://www.instagram.com/p/_-ImtQrE2F/?taken-by=weatherwanker

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.