Se forårs-kærlig Frederik kysse løs på Mary

Kronprinseparret er for øjeblikket på eksportfremstød i Tyskland, men der blev også plads til kys. Se billedet her i artiklen.
Kronprins Frederik trak Mary til sig, og gav hende et kærligt kys på kinden under besøget. Det skete endda foran den samlede dansk-tyske erhvervsdelegation og hele den fremmødte presse.
Kronprins Frederik trak Mary til sig, og gav hende et kærligt kys på kinden under besøget. Det skete endda foran den samlede dansk-tyske erhvervsdelegation og hele den fremmødte presse. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Selv om man er officiel repræsentant for Danmark på et vigtigt eksportfremstød i udlandet, kan der godt blive plads til kærligt kysseri.

Kronprins Frederik kunne i hvert fald ikke lade være med at kysse på hustruen, kronprinsesse Mary, under Kronprinseparrets udlandstur til Tyskland.

Danmarks kommende konge og dronning er taget med handels- og udviklingsminister, Mogens Jensen, til Hamborg og München, hvor de på et tre dages besøg skal styrke Danmarks eksport til naboen mod syd.

Målet er at øge eksporten på fem områder. Vedvarende energi og miljømæssige satsninger er det vigtigste. Herefter følger varer til sundhedssektoren, fødevarer, turisme og design.

Charmede mand og blomsterpige

I forbindelse med sidstnævnte åbnede Kronprinseparret torsdag en Arne Jacobsen-udstilling i München. Ifølge det engelske medie dailymail.co.uk charmede Mary en genert blomsterpige, men det var altså ikke den eneste, hun imponerede.

Kronprins Frederik trak nemlig Mary til sig, og gav hende et kærligt kys på kinden under besøget. Det skete endda foran den samlede dansk-tyske erhvervsdelegation og hele den fremmødte presse.

Under besøget har pressefotograferne flere gange kunne fange billeder af de to grinende og sludrende, skriver dailymail.co.uk.

Se billeder fra besøget her:

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.