Se dronningen på slap line på sociale medier

Siden det danske kongehus oprettede sig på både Facebook og Instagram, har dronning Margrethe givet følgerne et indblik i livet som royal.
Dronningen har indledt årets sommertogt, hvilket i den grad kan ses på de sociale medier.
Dronningen har indledt årets sommertogt, hvilket i den grad kan ses på de sociale medier. Foto: Rasmussen Per/Polfoto

Dronningen er på Facebook.

Landets regent er i disse dage at finde flere steder på de sociale medier. Dronning Margrethe poserer for eksempel på flere Instagram-billeder, og på kongehusets egen Facebook-side kan man nu også finde videoer, der giver seeren et indblik i, hvordan livet er for det 76-årige royale medlem.

I videoen, der er udgivet torsdag, ser man dronningen på slap line under sit besøg i Lolland Kommune i forbindelse med årets sommertogt med Kongeskibet Dannebrog, som startede onsdag.

Facebook-videoen viser dog ikke dronning Margrethe på det ellers så fornemme kongeskib. Derimod sejler hun i en mindre båd på den lokale sø Klostersøen, mens to hårdtarbejdende kajakroere, der skal deltage i årets OL i samme sport, kæmper for at holde trit med det royale følge.

På Instagram ses der også billeder fra årets sommertogt, hvor dronningen i den grad har kastet sig ud i en situation, som ligger langt fra den fornemme tilværelse som medlem af det danske kongehus. Billedet viser nemlig, hvordan majestæten er i færd med at holde en gris under sit besøg på det økologiske gods Knuthenlund.

Lolland var det første stop for dronning Margrethe på årets sommertogt, som efterfølgende fortsætter i blandt andet Varde Kommune.

Se Instagram-billedet https://www.instagram.com/p/BGJbMPmp0_B/?taken-by=detdanskekongehus" target="_blank">her og videoen nedenfor.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.