Se det søde fødselsdagsfoto af lilleprinsen

Sveriges prins Nicolas, der er søn af prinsesse Madeleine og borgerlige Christopher O'Neill, kan onsdag fejre sin første fødselsdag.
Prins Nicolas fylder et år.
Prins Nicolas fylder et år. Foto: Det Svenske Kongehus/Polfoto

Onsdag den 15. juni kan svenske prins Nicolas puste sit første lys ud på lagkagen, og i anledning af lilleprinsens første fødselsdag har det svenske kongehus offentliggjort et nyt billede af den royale rolling.

På det nysselige fødselsdagsfoto stråler lille prins Nicolas' blå øjne om kap med den babyblå og hvidternede skjorte, han har på.

- Tillykke, prins Nicolas, som fylder et år i dag, lyder teksten til billedet, som det svenske kongehus også har lagt ud på sin officielle Instagram-profil.

De stolte forældre til fødselsdagsbarnet er prinsesse Madeleine og den borgerlige britisk/amerikanske forretningsmand Christopher O'Neill, som frasagde sig en kongelig titel efter ægteskabet for at kunne fortsætte sine forretninger.

Også de sender en fødselsdagshilsen ud til sønnike på de sociale medier.

- Tillykke med fødselsdagen, Nicolas. Du er vores sweetheart, og vi elsker dig op til månen og tilbage igen, lyder beskeden fra prinsesse Madeleines officielle Facebook-side.

Lilleprinsen er bare et af børnene i det royale babyboom, som det svenske kongehus har haft det seneste år.

Den 16. marts i år fødte prins Nicolas' moster, kronprinsesse Victoria, sit og prins Daniels andet barn, prins Oscar, mens hans onkel, prins Carl Philip, blev far til prins Alexander, som blev født af prinsesse Sofia den 19. april.

Ud over de nyfødte prinser består fætter/kusineflokken også af prinsesse Estelle, der en dag arver den svenske trone. Selv er prins Nicolas lillebror til prinsesse Leonore, som fyldte to i februar.

Se det søde billede her: https://www.instagram.com/p/BGqfd6vP8qs/?taken-by=kungahuset

Og de stolte forældres hilsen på Facebook her: https://www.facebook.com/PrincessMadeleineOfSweden/photos/a.196917420445703.49412.196508567153255/767269903410449/?type=3&theater

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.