Se den nye X Files-trailer

Fra det nye år er agent Mulder og agent Scully tilbage på skærmen for at løse overnaturlige og paranormale mysterier i "The X Files".
Skuespillerne Gillian Anderson og David Duchovny er tilbage som henholdsvis agent Scully og agent Mulder.
Skuespillerne Gillian Anderson og David Duchovny er tilbage som henholdsvis agent Scully og agent Mulder. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Fra det nye år er det igen tid til at løse overnaturlige og paranormale mysterier, når den ultra hypede sci-fi-serie "The X-Files" vender tilbage med helt nye afsnit.

Skuespilleren David Duchovny og skuespillerinden Gillian Anderson lader igen pistolen og trækker i glansrollerne som den dynamiske duo agent Mulder og agent Scully.

Den nye trailer er en montage af gamle klip fra sci-fi-serien, men viser også de første glimt af agent Mulder og agent Scully tilbage i aktion, hvor de gennemsøger et mørkt rum med lommelygterne fremme og pistolerne skarpladt.

- Jeg tror, at det, vi leder efter, er i "The X Files". Jeg er mere sikker end nogensinde på, at sandheden er derinde, lyder det fra agent Mulder, hvortil agent Scully svarer:

- Jeg har hørt sandheden, Mulder. Nu ønsker jeg bare svarene.

Inden premieren på de længe ventede nye afsnit den 24. januar 2016, sender tv-kanalen Fox de foregående 201 afsnit af "The X-Files". Hvis man som amerikansk tv-seer startede med pilotafsnittet tirsdag og ser et afsnit om dagen, er man således klar til de spritnye afsnit af sci-fi-serien.

"The X-Files" blev sendt fra 1993 til 2002, og ud over serien er der også lavet to spillefilm med samme setup og skuespillere.

Serien har vundet seks Golden Globe-statuetter og hele 16 eftertragtede Emmy-priser.

Se den nye trailer her: https://www.youtube.com/watch?v=JoIRNja8pMc

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.