Se de søde nye babybilleder af kær prinsesse

Storbritanniens hertuginde Kate har delt et par søde billeder af den seks måneder gamle prinsesse Charlotte på kongehusets Twitter-profil.
Prinsesse Charlotte skal snart fejre sin første jul.
Prinsesse Charlotte skal snart fejre sin første jul. Foto: The Duchess of Cambridge/AP

Man smelter lidt i vinterkulden, når man ser de nye billeder af hele Storbritanniens prinsesse Charlotte.

Billederne er taget af prinsessens mor, hertuginde Kate, på familiens landsted Anmer Hall i Norfolk, der ligger i den østlige del af England, og lagt ud på det britiske kongehus' officielle Twitterprofil.

- Her er et nyt foto af seks måneder gamle prinsesse Charlotte, der er taget af hendes mor, hertuginden af Cambridge, i starten af november, skriver Kensington Palace til det søde billede af en lettere betuttet prinsesse, der charmerer med sine blå øjne og brune babylokker.

Lillepigen er blevet så stor nu, at hun kan sidde helt selv. Iført sit nysselige tøj, der består af en blomstret kjole og en sart lyserød cardigan, sidder prinsessen på en grøn, ternet stol og jubler begejstret over sin bamse på det andet foto, som Kensington Palace deler med sine over 580.000 følgere.

- Dette foto af prinsesse Charlotte er også taget af hertuginden af Cambridge hjemme i Norfolk tidligere på måneden.

- Hertugen og hertuginden håber, at alle nyder de nye billeder af prinsesse Charlotte lige så meget, som de gør, lyder det videre fra kongehuset.

Prinsessen er døbt Charlotte Elizabeth Diana af Cambridge og indtager placeringen som nummer fire i den britiske tronarvefølge efter sin bedstefar, prins Charles, sin far, prins William, og sin storebror, prins George på to år.

Se de søde billeder her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.