Se de sjove billeder: Royalt par i sneboldkamp

Britiske prins William og hertuginde Kate starter sneboldkamp i Frankrig, hvor de er på ski med prins George og prinsesse Charlotte.
Britiske prins William og hertuginde Kate er på deres første familieferie med begge børn. Skituren i de franske alper begyndte med en sneboldkamp.
Britiske prins William og hertuginde Kate er på deres første familieferie med begge børn. Skituren i de franske alper begyndte med en sneboldkamp. Foto: Alastair Grant/AP

Prins William og hertuginde Kate er glade for at være aktive og konkurrere mod hinanden. Og en ferietur til de franske alper er ingen undtagelse - her greb de nemlig muligheden for at starte en sneboldkamp.

Det viser nye, snefyldte billeder, som det britiske kongehus har offentliggjort på deres Twitter-profil.

Familien ankom til de franske alper i onsdags, og dagen efter var de klar til det helt store skieventyr. Og det startede altså foran den royale fotograf, som var inviteret til at forevige den hyggelige familiestund.

Det er første gang, at tronfølgerparret er af sted på ferie med begge børn, og det er også første gang, at børnene prøver at lege i sne, skriver kongehuset til et af billederne.

Kongehuset oplyser samtidig, at ferien er kort, men at det royale par håber, at folk vil nyde billederne.

Se alle billederne her:

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.