Se dansk prinsesse surmule på nyt familiefoto

De kommende dronninger og konger fra de skandinaviske kongehuse mødtes i weekenden.
Arvestorhertug Guillaume af Luxembourg,  danske prins Christiank, prinsesse Ingrid Alexandra af Norge, prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary med lille prinsesse Josephine på skødet, kronprins Frederik og hans yngstesøn, prins Vincent. Bagerst fra venstre er det: Arvestorhertuginne Stéphanie af Luxembourg, den svenske kronprinsesse Victoria, hendes datter prinsesse Estell, norske kronprins Haakon, hans søn prins Sverre Magnus og hustruen kronprinsesse Mette-Marit. Svenske Victorias mand prins Daniel var syg.
Arvestorhertug Guillaume af Luxembourg, danske prins Christiank, prinsesse Ingrid Alexandra af Norge, prinsesse Isabella, kronprinsesse Mary med lille prinsesse Josephine på skødet, kronprins Frederik og hans yngstesøn, prins Vincent. Bagerst fra venstre er det: Arvestorhertuginne Stéphanie af Luxembourg, den svenske kronprinsesse Victoria, hendes datter prinsesse Estell, norske kronprins Haakon, hans søn prins Sverre Magnus og hustruen kronprinsesse Mette-Marit. Svenske Victorias mand prins Daniel var syg. Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, det norske kongehus

Der var royalt topmøde i weekenden i Norge, hvor kronprinsen Haakon og hans hustru Mette-Maritt havde inviteret kongelige kolleger til 'tronfølgermøde' på Mågerø i Norge. Mågerø er det norske kongepars landsted, som ligger på øen Tjøme syd for Oslo.

En række kongelige fra Europa deltog - her i blandt den danske kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt deres fire børn Christian, Isabella, Vincent og Josephine.

Der blev i den anledning taget et gruppefoto af de svenske, danske, norske samt luxemburgske kongelige, hvor der blev smilet om kap til den helt store guldmedalje. Som alle, der har fotograferet en større gruppe mennesker, ved, var det dog svært at få alle til at smile samtidig på kommando.

Og på det officielt foto, der blev sendt ud, var det den ellers normalt så glade danske prinsesse Isabella, der blev fanget i et knap så smilende øjeblik. Den otte-årige pige er kendt som lidt af en krudtugle, der altid laver spas på billederne - så måske havde hun blot svært ved at sidde stille ...

Ak ja, det er ikke altid lige nemt at smile på kommando ... Foto: Sven Gj. Gjeruldsen, det norske kongehus

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.