Se billedet: Sanger tilbage hos sin model

Efter at have turneret Asien rundt i over en måned er sangeren nu genforenet med kæresten, Cecilie Haugaard.
Christophers kæreste, Cecilie Haugaard, er glad for, at musikeren, som hun kalder for sin mand, er hjemme igen.
Christophers kæreste, Cecilie Haugaard, er glad for, at musikeren, som hun kalder for sin mand, er hjemme igen. Foto: Ólafur Steinar Gestsson/Scanpix

Mens Lukas Graham og MØ har krydset Atlanten og storhitter i USA, er Christopher ved at få fat østpå.

Den 24-årige hjerteknuser har rejst rundt i Asien og optrådt for sine asiatiske "Stopher-lovers", som sangerens fans kalder sig. Og efter over en måned væk fra kæresten, Cecilie Haugaard, blev de to onsdag atter genforenet.

- Min mand er tilbage, skriver modellen til et Instagram-billede af Christopher, der går tur ude på Christiania.

Og "Told You So"-stjernen er glad for at være tilbage efter sit asiatiske eventyr.

- Jeg kan ikke fortælle jer, hvor godt det føles at være tilbage efter en måned i Asien og to ugers turné i Kina. Jeg har aldrig i mine vildeste drømme troet, at det ville være så vanvittigt, skriver Christopher på Instagram.

- Jeg har haft nogle af de vildeste og mest mindeværdige øjeblikke i min karriere. Tusind tak for jeres uendelige kærlighed og støtte, lyder det fra ham.

Christopher og Cecilie Haugaard mødte hinanden til Spot Festival i maj 2014. Det var dog ikke kærlighed ved første blik for hende, men det var det for ham, fortalte han i DR3-dokumentaren "Jeg er stadig Christopher" fra maj i år.

Efter at have afvist Christopher til at begynde med kunne Haugaard dog til sidst ikke modstå popstjernes charme, og parret annoncerede deres forhold på Instagram i august 2014.

For tiden kan Christophers stemme ikke kun høres i radioen. Sangeren lægger nemlig stemme til en trold i animationsfilmen "Trolls", der kan ses i biograferne fra 13. oktober.

Se billederne her og her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.