Se billedet: Kendt dansker sælger luksus-villaen

Dansk bordtennis' bedste spiller de senere år, Michael Maze, har fundet en køber til sin villa med udsigt over Bagsværd Sø. Måske man kan lære af hans salgs-trick?
Michael Maze slipper nu for dobbelte boligudgifter. Han har nemlig solgt luksusvillaen i Bagsværd og kan nu fokusere på lejligheden i Øres
Michael Maze slipper nu for dobbelte boligudgifter. Han har nemlig solgt luksusvillaen i Bagsværd og kan nu fokusere på lejligheden i Øres
Foto: Emil Hougaard/Scanpix/arkiv

At være snu er vel også en vigtig egenskab for en bordtennisspiller?

I hvertfald har de seneste mange års bedste danske bordtennisspiller, Michael Maze, vist snuhed, når det kommer til salget af sin luksus-villa nær Bagsværd Sø.

Det skriver Boliga Kendte.

I 2014 prøvede bordtennisspilleren at få solgt den knap 300-kvadratmeter store villa. Den gang stod der 6.750.000 kroner på prismærket, men efter 133 dage på markedet blev villaen pillet af igen.

Tidligere i år forsøgte Michael Maze så igen at få solgt villaen. Denne gang med en ny mægler og en noget anderledes taktik end man oftest ser ved huse, der er svære at få solgt.

Prisen var nemlig sat op til 6.995.000 kroner.

Lille overskud

Det har nu vist sig at være den rette beslutning. For efter knap to måneder på markedet kunne Michael Maze overlade nøglerne til nye ejere, der ifølge Boliga fik prisstigningen i rabat.

Med handlen til 6.725.000 kroner har Michael Maze kunnet indkassere et lille overskud - han købte nemlig selv villaen for 6.045.000 kroner i 2007.


Køberen fik 299 kvadratmeter luksusvilla med udsigt over Bagsværd sø. Foto: EDC Poul Erik Bech

Udsigt over Bagsværd Sø

232 ud af villaens i alt 299 kvadratmeter er boligareal og fordeler sig blandt andet på syv værelser. Grunden er 934 kvadratmeter stor, og fra villaens balkon er der udsigt over Bagsværd Sø.

Slut med bordtennis på topplan

34-årige Michael Maze meddelte i marts, at han stopper sin bordtennis-karriere og dermed ikke kommer til at tage medaljer ved det kommende OL i Rio.

Michael Maze har opnået en lang række imponerende internationale resultater, heriblandt EM-guld i single i 2009 og EM-guld for hold i 2005.


Michael Maze (tv) og Finn Tugwell, da de ved OL i Grækenland i 2004 vandt OL-bronze i herredouble. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Derudover har han deltaget i OL fire gange, og han hentede en bronzemedalje ved legene i 2004 sammen med makkeren, Finn Tugwell.

Maze valgte at stoppe sin karriere på topplan, fordi de skader, han har pådraget sig gennem bordtennisspillet, gør det umuligt for ham at træne på fuld kraft.

Michael Maze bor i dag i en lejlighed i Ørestad, København. Lejligheden købte han ifølge Boliga tidligere på året.

Se den tidligere salgsannonce her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.