Se billedet: Kendis-par er blevet forældre

Tv-værten har endelig født sin og rapperens lille søn, Constantin.
Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller havde på forhånd besluttet, at deres lille søn skulle hedde Constantin.
Liam O'Connor og Christiane Schaumburg-Müller havde på forhånd besluttet, at deres lille søn skulle hedde Constantin. Foto: Nils Meilvang/Scanpix

Det danske jetsetpar Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor er endelig blevet forældre.

Det afslører den lykkelige stolte, nybagte mor på Instagram, hvor hun har delt et billede af parrets lille søn, der allerede inden fødslen fik navnet Constantin.

- Constantin kom til verden i går søndag. Det er en ubeskrivelig følelse af lykke som vælter ind over en - aldrig har livet givet så meget mening, skriver Schaumburg-Müller til babybilledet, hvor lykønskningerne allerede er strømmet ind.

Den 34-årige tv-vært annoncerede graviditeten på Instagram under hashtagget "ja, vi er sammen igen" i maj måned til stor overraskelse for offentligheden. I sommeren 2015 bekendtgjorde powerparret nemlig, at de skulle skilles.

- Om ikke så længe skal Liam og jeg være forældre til en sund og rask dreng. Noget, som vi ikke kunne være mere lykkelige over, og som altid har været meningen for os. Jeg er i den syvende himmel og lykkeligere end nogensinde før, lød det fra den dengang vordende mor.

- Jeg ved, at Liam bliver den mest fantastiske far nogensinde. Det kan jeg allerede mærke nu. Det er drømmebabyen og drømmescenariet for os begge to, og vi er sindssygt stolte og glade, sagde Schamburg-Müller efterfølgende til Ritzau Fokus og fastslog:

- Det var fuldstændig planlagt. Det er ikke en nytårs-upser.

Lige op til terminen fortalte den vordende far, hvordan følelserne boblede i ham over den forestående fødsel af parrets lille Constantin, som altså endelig nu er kommet til verden.

- Jeg prøver - ligesom med alt der foreligger af arbejde - at forberede mig så godt, at jeg bare skal møde op. Jeg gør mig ikke rigtig nogen idé om, hvordan det kommer til at fungere. Jeg glæder mig bare. Jeg er ængstelig og lykkelig på samme tid, sagde den 37-årige rapper åbenhjertigt til Ritzau Fokus.

Se babybilledet her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.