Se billederne: Victoria bar H&M-kjole til brors bryllup

Mens selve bryllupsfesten kostede flere millioner, valgte kronprinsessen at møde op i en kjole fra det svenske tøjmærke H&M.
Mens selve bryllupsfesten kostede flere millioner, valgte kronprinsessen at møde op i en kjole fra det svenske tøjmærke H&M.
Mens selve bryllupsfesten kostede flere millioner, valgte kronprinsessen at møde op i en kjole fra det svenske tøjmærke H&M. Foto: Scanpix

Lørdag fik den svenske prins Carl Philip sin Paradise-prinsesse Sofia Hellqvist, der udover sin reality-fortid også har været undertøjsmodel.

Og noget tyder på, at intet manglede ved den store fest. I hvert skulle brylluppets budget ligge på samme niveau, som da Prinsesse Madeleine blev gift med Christopher O’Neill.

Her lød regningen på hele seks millioner svenske kroner. Eller hvad der svarer til cirka 4,8 millioner danske kroner, skriver bt.dk.

Det er dog intet imod det budget, der var, da kronprinsesse Victoria og Daniel Westling blev gift. Deres bryllup kostede ifølge bt.dk cirka 20 millioner svenske kroner.

Kjole fra svensk mærke

Det var dog ikke alle elementer, der var dyre og overdådige. Således valgte netop Victoria at ankomme til festen i en kjole fra det svenske tøjmærke H&M.

Kjolen var godt nok speciallavet til kronprinsessen, og er baseret på en nederdel i en af de nyere kollektioner, skriver mx.dk.

Også flere repræsentanter fra det danske kongehus deltog i brylluppet. Heriblandt dronningen, der var iført en rød kjole.

Om hun blev til festen, der ifølge flere kilder varede hele natten, er dog uvist.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.