Se billederne: Sådan bor Jussi Adler-Olsen - lidt endnu

Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne flytter ind til København for at være tæt på deres familie. Parrets villa i Allerød er derfor sat til salg.
Om du får Jussi Adler-Olsen racerbane med i købet må du snakke med ejendomsmægleren om.
Om du får Jussi Adler-Olsen racerbane med i købet må du snakke med ejendomsmægleren om. Foto: Simon Skipper/Scanpix/arkiv

Bestseller-forfatteren Jussi Adler-Olsen og hustruen Hanne er i høj grad ved at lægge deres dagligdag om.

For lidt over en måned siden blev det offentligt kendt, at parret havde sat deres lejlighed i bydelen La Barceloneta i million-byen Barcelona til salg. De vil gerne have noget større - også i Barcelona, hvor de opholder sig omkring fire måneder om året.

Flytter til Valby

Og nu sætter parret deres villa i Allerød til salg. Til Frederiksborg Amts Avis har Jussi Adler-Olsen blandt andet sagt, at salget har været under overvejelse i nogle år.

- Alle vores kære er inde i byen nu. Især vores søn og hans kæreste, og dem vil vi bare gerne tæt på. Min kones mor og søster bor også i København, og vi har venner, der er flyttet derind. Og når vi så spørger os selv, hvad vi helst vil, så er det at være tæt på vores familie, så alle kan besøges inden for 10-15 minutter på cykel, siger forfatteren til Frederiksborg Amts Avis.

Adler-Olsen-parret har skrevet under på et nyt skøde og flytter til en 375 kvadratmeter stor villa i Valby til oktober.


Der er smæk på farver og indtryk i Jussi Adler-Olsens villa i Allerød. Foto: Danbolig Jan Persson, Allerød

Villa med farver og kunst

Villaen i Allerød har parret ejet siden 2007. Den er sat til salg for 7.195.000 kroner, og for det beløb får de nye ejere 163 boligkvadratmeter og en 973 kvadratmeter stor grund at udfolde sig på.

Det skriver Boliga.

Den gulmalede murermestervilla fra 1939 ligger med direkte adgang til skoven, hvorfra der ifølge ejendomsmægleren i bedste Snehvide-stil hyppigt kommer besøg af rådyrfamilier og fløjtende fugle.

Fra husets terrasse er der udsigt over et af de mange små lokale vandhuller, Arnes Sø, og indendøre har ægteparret indrettet sig med massevis af farvestrålende og unikke elementer i form af skulpturer, malerier, patchwork-møbler og store planter.


Havestuen er indrettet med svømmepøl. Foto: Danbolig Jan Persson, Allerød

Kringelkroge og pool i havestuen

Huset har ifølge salgsannoncen finurlige kringelkroge og ligeledes flere store rum. Blandt andet en atelier-lignede stue med småsprossede vinduer fra gulv til loft og en havestue, der gemmer på en liebhaver-hemmelighed, skriver Boliga.

Under gulvet i havestuen er der nemlig mulighed for at tage en svømmetur helt uden selskab af fremmede i villaens private svømmepøl.

Huset har desuden en kælder, der blandt andet er indrettet med et wellness-badeværelse.


Den gulmalede murermestervilla fra 1939 ligger med direkte adgang til skoven. Foto: Danbolig Jan Persson, Allerød

Afdeling Q nummer syv

Jussi Adler Olsen er for øjeblikket i gang med at lægge sidste hånd på syvende bog i serien om Afdeling Q, Carl Mørck, Assad og Rose. Bogen forventes at udkomme sidst på året.

Se flere billeder og læs mere om Jussi Adler Olsens villa her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.