Se billederne: Prinsepar smagte på godterne

Storbritanniens prins Charles og hans kone, hertuginde Camilla, besøger i øjeblikket det sydvestlige England, hvor de hilser på de lokale.
Her ses prins Charles og hertuginde Camilla sippe vin under et besøg i 2015.
Her ses prins Charles og hertuginde Camilla sippe vin under et besøg i 2015. Foto: Tracey Nearmy/AP

Prins Charles og hertuginde Camilla nyder noget af sommeren som turister i eget land.

Mandag indledte det britiske prinsepar et tredages besøg i Cornwall og Devon, der ligger i den sydvestligste del af England.

Den 67-årige tronarving og hans 69-årige kone startede ud i byen Penzance, hvor de smagte på lokale egnsretter, inden de nød panoramaudsigten fra pynten The Minack Theatre på toppen af kystbyen.

Det fremgår af prins Charles' officielle hjemmeside og af billeder, som det britiske kongehus har delt på sin officielle Instagram-profil.

På et af billederne, hvor man kan se prins Charles, der dufter til en skefuld suppe, takker prinseparret for den varme modtagelse, de har fået.

Senere på dagen brød parret op, da hertuginde Camilla hilste på lokale skolebørn, der deltager i en læsekonkurrence. Imens var prins Charles med til genåbningen af et friluftsbad, der blev ødelagt i februar 2014 som følgerne af de stormfloder, som har hærget England flere gange.

De kommende dage står på flere besøg i lokalområdet, hvor prinseparret har særligt fokus på miljø- og velgørenhedsarbejde.

Se billederne her:

https://www.instagram.com/p/BIATOWCAPp1/?taken-by=clarencehouse

https://www.instagram.com/p/BIAxX26gyuL/?taken-by=clarencehouse

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.