Se billederne: Mary strålede ved konference

Danmark er vært ved årets IDAHO Forum-konference, som sætter fokus på ligestilling og rettigheder for LGBTI-personer. Kronprinsesse Mary holdt åbningstalen.
En veloplagt kronprinsesse Mary gik frem og tilbage på scenen for, at nå ud til hele publikum, da hun holdt åbningstalen til konferencen IDAHO Forum.
En veloplagt kronprinsesse Mary gik frem og tilbage på scenen for, at nå ud til hele publikum, da hun holdt åbningstalen til konferencen IDAHO Forum. Foto: Scanpix

Tirsdag åbnede kronprinsesse Mary den store europæiske konference IDAHO Forum, som er en konference om homoseksuelles og transpersoners rettigheder og muligheder i samfundet.

Danmark er vært ved dette års konference, som finder sted på Admiral Hotel i København og foregår frem til og med i morgen, onsdag.

IDAHO Forum har til formål at sætte fokus på ligestilling og rettigheder for LGBTI-personer (lesbiske, bøsser, biseksuelle, transkønnede og interkønnede) og styrke det europæiske samarbejde på området.

Det er ikke første gang, at Mary slår et slag for de homoseksuelles rettigheder.
I 2014 deltog hun i fejringen af Danmarks 25-års jubilæum for, at det blev tilladt at indgå i et registreret partnerskab med en af samme køn.


Kronprinsesse Mary holdt åbningstalen ved IDAHO Forum-konferencen. IDAHO Forum har fokus på LGBTI (homoseksuelle, transseksuelle og intetkønnede, red.). Foto: Scanpix


Kronprinsesse Mary, da hun blev modtaget ved ankomsten til konferencen. Foto: Scanpix


Her ses kronprinsesse Mary sammen med ligestillingsminister Ellen Trane Nørby ved ankomsten til konferencen. Foto: Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.