Se billederne: Mary rammer forsiden af kendt blad

Den australske udgave af livsstilsmagasinet Vogue omhandler Danmark. Det indeholder blandt andet et interview med kronprinssese Mary.
- Jeg er meget bevidst om min rolle og mit ansvar, siger kronprinsesse Mary i forbindelse med et interview i august-nummeret af den australske udgave af Vogue.
- Jeg er meget bevidst om min rolle og mit ansvar, siger kronprinsesse Mary i forbindelse med et interview i august-nummeret af den australske udgave af Vogue.
Foto: Scanpix/arkiv

Kronprinsesse Marys arbejde med ligestilling rammer nu forsiden af den australske udgave af det anerkendte mode- og livsstilsmagasin Vogue.

Magasinets august-udgave er et særnummer om Danmark som foregangsland for bæredygtig mode og ligestilling mellem kønnene. Kronprinsessen har i den forbindelse givet et interview.

- Jeg finder det svært at tale om mig selv som en rollemodel, som rollemodeller er defineret af den enkelte. Det er, hvad de ser i en person, der giver mening eller inspiration til dem, der gør en anden person en rollemodel for dem, sagde kronprinsessen til Vogue i forbindelse med interviewet.

- Det er ikke noget, jeg bevidst tænker over. Men på samme tid, er jeg meget bevidst om min rolle og mit ansvar. Hvis jeg kan inspirere andre, og hvis andre ser noget i mig, der kan motivere dem, så det er en stor kompliment.

Billedserie af kronprinsfamilien

Vogue bringer desuden en billedserie med kronprinsesse Mary og familien. Billederne er taget af den internationalt respekterede peruvianske fotograf Mario Testino, som fotograferede familien i deres hjem i Frederik VIII's Palæ.

Mario Testino har blandt andet Vanity Fair, GQ, Michael Kors, Chanel, Burberry og Gucci stående på visitkortet og var i København for at møde og fotografere kronprinsfamilien til Vogue.

Mario Testino kan desuden opleves i sin første solo-fotoudstilling 'NO LIMITS' i Kunstforeningen Gl Strand i København.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.