Se billederne: Leo tilbage med abstinenser

Leo fra duoen Sussi og Leo var tilbage på scenen, men han bøvler med nyrerne og har droppet øllerne på grund af lever-problemer.
61-årige Leo trodser lægernes råd og har taget koncert-livet op igen. Her fumler han lidt med kostumerne, da det lørdag gik løs i Brønshøj. Se flere billeder fra hans comeback herunder.
61-årige Leo trodser lægernes råd og har taget koncert-livet op igen. Her fumler han lidt med kostumerne, da det lørdag gik løs i Brønshøj.
Se flere billeder fra hans comeback herunder.
Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

- Jeg kan godt forstå, hvis nogen synes, at jeg har lidt for travlt med at komme tilbage. Men i bund og grund handler det ikke om, at jeg gør det her for vores fans skyld. Det er hundrede procent for min egen skyld. Jeg har simpelthen haft abstinenser af ikke at kunne optræde. Jeg er dybt afhængig af det her liv.

Det sagde Leo fra den populære duo Sussi og Leo til BT, da han lørdag var tilbage på scenen efter sit skæbnesvangre fald i autocampern først i juni.


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Her faldt han ned fra en stige og måtte have en kunstig hofte. Herefter knækkede lårbensknoglen. Og så har han bøvlet med infektion i operationsarret.

Infektionen har givet ham nyre-problemer, som hver anden dag sender ham på hospitalet til dialysebehandling.


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Læger til Leo: Bliv hjemme

Lægerne er ikke begejstrede for, at Leo går på scenen, så længe nyrerne ikke fungerer normalt. Men nu kan Leo ikke holde sig fra scenen længere, siger han til BT:

- Det (nyrerne, red.) kan gå i orden, mens vi sidder og snakker. Men der kan også gå uger eller måneder, og i værste tilfælde skal jeg være i behandling resten af livet. Men det er ret sjældent, så jeg regner med snart at være på højkant.


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Lørdag aftens gik han på scenen ved hjælp af to krykker, da parret underholdt flere hundrede mennesker til et arrangement i Demenscenteret Pilehuset i Brønshøj.

Men ikke alt var som det plejede for den 61-årige musiker. Øllerne inden koncerten var erstattet af colaer. Og det er der en god grund til. Hans lever er nemlig også skadet.


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix


Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.