Se billederne: Celebre søstre indtog Legoland

Tv-personlighederne Kendall og Kylie Jenner, der er søstre til Kardashian-klanen, muntrede sig i den danske forlystelsespark i Californien.
Kendall Jenner (tv.) og Kylie Jenner er søstre til de hypede Kardashian-piger.
Kendall Jenner (tv.) og Kylie Jenner er søstre til de hypede Kardashian-piger. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Der var gang i Lego-klodserne, da Kylie og Kendall Jenner besøgte forlystelsesparken med de danske klodser i Californien mandag.

Den 18-årige tv-personlighed og 20-årige topmodel havde taget en kæmpe venneflok med til Legoland, og her boltrede de celebre søstre sig i rutsjebanerne, med at kigge på Det Hvide Hus bygget af Lego-klodser samt suse rundt og se stedets mange features.

Pigerne lejede en skolebus til at køre dem derud, og tirsdag delte de selvfølgelig billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler.

På billederne sidder de blandt andet og nørkler med at samle små figurer, mens de på et gruppefoto fortæller, hvor god deres dag har været i den danske forlystelsespark.

- Havde det sjovt i dag i Legoland, jubler Kylie Jenner blandt andet til et af billederne fra besøget.

Kendall og Kylie Jenner har samme mor som de hypede tv-personligheder Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, mens deres far er OL-guldvinderen Caitlyn Jenner, der gennem 65 år levede som manden Bruce Jenner.

Alle fem celebre søster medvirker i familiens uhyre populære realityshow "Keeping Up with the Kardashians", som kører på 12. sæson.

Se billederne her:

https://www.instagram.com/p/BFNNaY8Dozs/?taken-by=kendalljenner

https://www.instagram.com/p/BFNbQUEnGlk/?taken-by=kyliejenner

https://www.instagram.com/p/BFNIn8AHGh4/?taken-by=kyliejenner

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.