Se billederne: Brian Laudrups million-villa til salg

Brian og Mette Laudrup vil gerne have en mindre bolig efter børnene er flyttet hjemmefra.
Brian og Mette Laudrup forsøger igen at sælge villaen i Skodsborg.
Brian og Mette Laudrup forsøger igen at sælge villaen i Skodsborg. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Nu har du muligheden for at nyde et glas vin og en udsigt over Øresund på den terrasse, som den tidligere fodboldlandsholdsspiller Brian Laudrup vil skille sig af med.

Fodbold-ikonet og tv-kommentatoren prøver nemlig sammen sin hustru, Mette Laudrup, igen at sælge villaen i Skodsborg.

Villaen, der ligger på Skodsborg Strandvej, er udbudt på markedet til en pris på 11,8 millioner kroner - inklusiv panoramaudsigt over Øresund.

Det skriver Boliga.dk.


Villaen er på 156 kvadratmeter. Det giver en kvadratmeterpris på 75.641 kroner. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Brian Laudrup: Ungerne er fløjet

Det er ikke første gang, at Brian Laudrup forsøger at sælge villaen, der sidst var udbudt til salg for samme pris i oktober sidste år. Denne gang er det mægleren Ivan Eltoft Nielsen, der skal sørge for at den tidligere landsholdsspiller og europamester får solgt sin bolig.

Brian Laudrup afslører over for Boliga, hvorfor han og hustruen igen har sat villaen til salg.

- Vi er i samme situation som så mange andre forældre. Når ens unger flyver fra reden, så står man pludselig med noget plads, man ikke længere får brugt. Og så kunne vi godt tænke os noget mindre, som ikke kræver det samme. Jeg bruger også meget tid i udlandet med tv og arbejde, så de grunde gør, at vi skal videre, siger Brian Laudrup til Boliga.


Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Gennemgribende istandsættelse

Hvis man ligger inde med små 12 millioner kroner, så kan man få en ejendom, der har gennemgået en total istandsættelse med blandt andet nye badeværelser og nyt køkken.

Desuden kan en eventuel køber se frem til en lys opholdsstue med pejs, træterrasse med panoramaudsigt til Øresund, to soveværelser, en glas-udestue og en grund på cirka 2000 kvadratmeter.

Plads til teenageren

Bor der en en kræsen teenager i familien, vil det separate anneks sikkert vække glæde med dets store entré, walk-in closet, nyt badeværelse og soveværelse med tre terrassedøre.

Villaen er på 156 kvadratmeter, hvilket giver en kvadratmeterpris på 75.641 kroner, men så slipper man ifølge mægleren også for synlige naboer.

Brian og Mette Laudrup gav selv 14 millioner kroner for ejendommen i 2007 og har siden forsøgt at sælge den flere gange, men indtil videre uden at finde den rigtige køber.

- Vi har mærket, at interessen har været der, og vi har også fået bud, men der har bare ikke været den rigtige køber endnu. Den pris, det stod til, og den pris, folk bød, var ikke helt sammenlignelige.

- Tingene skal hænge sammen. Vi har købt til en vis pris og har også sat det i stand, så vi tager det stille og roligt. Og det er jo heller ikke sådan, at man ikke kan holde ud at bo her, lyder det fra Brian Laudrup.


Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Michael Laudrup sælger også

Den tidligere landsholdsangriber er dog ikke den eneste fra den fodboldberømte familie, der forsøger at sælge en villa i millionklassen.

Storebror Michael Laudrup satte sin villa på Vedbæk Strandvej til salg i april for 39 millioner kroner.

Se flere billeder

Du kan se alle billederne af Brian Laudrups villa her

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.