Schweizisk tennisstjerne melder fra til OL i Rio

Stanislas Wawrinka er skadet, og schweizeren kan derfor ikke deltage i tennisturneringen ved OL i Rio.
Stanislas Wawrinka fra Schweiz må melde afbud til OL, da han er skadet. (Arkivfoto).
Stanislas Wawrinka fra Schweiz må melde afbud til OL, da han er skadet. (Arkivfoto). Foto: Frank Gunn/AP

Endnu en tennisspiller melder fra til OL i Rio.

Denne gang er det schweiziske Stanislas Wawrinka, der ifølge det schweiziske tennisforbund må melde afbud på grund af en skade, oplyser Reuters.

Stanislas Wawrinka har en rygskade, som han forværrede, da han spillede turnering i Toronto for nylig.

Schweizeren er nummer fire på verdensranglisten, og afbuddet fra den 31-årige tennisstjerne kommer efter, at også landsmanden Roger Federer er ude med en skade resten af året og derfor heller ikke kommer i kamp ved OL.

Schweiz er i det hele taget hårdt ramt, da også nationens kvindelige tennisspiller Belinda Bencic har meldt afbud til OL med en skade.

- Jeg er meget trist, for efter Beijing og London (OL i 2008 og 2012, red.) ville jeg gerne have oplevet mit tredje OL i Brasilien, men desværre bliver det ikke muligt, siger Wawrinka i meddelelsen fra forbundet i Schweiz.

I øjeblikket er en af tennissportens største stjerner - Rafael Nadal - også tvivlsom, da han døjer med en håndledsskade, som har plaget spanieren siden French Open i maj.

Den canadiske Wimbledon-finalist Milos Raonic kommer heller ikke til OL, da han har meldt afbud grundet frygt for zikavirus.

Serbiske Novak Djokovic og briten Andy Murray, der ligger henholdsvis nummer et og to på verdensranglisten, stiller op ved OL.

OL begynder fredag 5. august i Rio de Janeiro i Brasilien.
/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.