Schweinsteiger: United bliver min sidste klub i Europa

Bastian Schweinsteiger vil kæmpe for sin chance i Manchester United, selv om José Mourinho har frosset ham ud.
Bastian Schweinsteiger har ingen planer om at forlade Manchester United trods manglende spilletid.
Bastian Schweinsteiger har ingen planer om at forlade Manchester United trods manglende spilletid. Foto: Michael Probst/AP

Manchester Uniteds tyske midtbanespiller, Bastian Schweinsteiger, er tilsyneladende ikke faldet i smag hos klubbens nye manager, José Mourinho.

Portugiseren har endnu ikke givet spilletid til den 32-årige Schweinsteiger i denne sæson, der altså lader til at være frosset ud. Men det får ikke tyskeren til at opgive karrieren i den engelske storklub.

Kort tid inden transfervinduet lukker, afviser den tidligere Bayern München-spiller at være på vej væk.

- Manchester United bliver min sidste klub i Europa, skriver Bastian Schweinsteiger på Twitter.

- Jeg respekterer andre klubber, men Manchester United var den eneste klub, der kunne få mig til at forlade Bayern München. Jeg vil være klar, hvis holdet behøver mig.

- Det er alt, jeg kan sige om den nuværende situation. Jeg vil takke fansene for den utrolige opbakning de seneste uger, tilføjer Schweinsteiger.

Midtbanespilleren tørnede ud for Bayern Münchens førstehold i 13 år, inden han sidste år skiftede til Manchester United, da Louis van Gaal var manager.

Schweinsteiger var med til at vinde VM med Tyskland i 2014, og han var også med ved sommerens EM, hvor Tyskland tabte i semifinalen til Frankrig.

Efter slutrunden annoncerede Schweinsteiger sit stop på landsholdet. Han nåede at spille 120 landskampe og score 24 mål.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.