Schmeichels Leicester forlænger med stjernespiller

Riyad Mahrez har været rygtet til en række storklubber, men forlænger med Leicester frem til 2020.
Riyad Mahrez forlænger sin kontrakt med de engelske mestre.
Riyad Mahrez forlænger sin kontrakt med de engelske mestre. Foto: Nigel French/AP

Leicester-stjernen Riyad Mahrez forlænger sin kontrakt med den engelske mesterklub. Den nye kontrakt gælder frem til sommeren 2020, oplyser Leicester.

Dermed står det klart, at Mahrez ikke skifter til en af de mange storklubber rundt omkring i Europa, der angiveligt har vist interesse for ham

Den 25-årige kantspiller fra Algeriet spillede en hovedrolle, da Leicester med danske Kasper Schmeichel i målet sensationelt vandt Premier League i sidste sæson. 17 mål og 11 målgivende afleveringer bidrog han med i mesterskabssæsonen.

Tidligere på sommeren har Leicester også forlænget med profiler som anfører Wes Morgan, Jamie Vardy, Andy King og Schmeichel.

Mahrez' præstationer i sidste sæson betød, at spillerne i ligaen kårede ham til sæsonens bedste. Noget af en historie for Mahrez, der blev hentet i januar 2014 fra Le Havre i den næstbedste franske række.

Leicester fik en skidt sæsonstart i weekenden med 1-2-nederlaget ude til oprykkerne Hull. Her scorede Mahrez forgæves på straffespark. På lørdag gælder det Arsenal på hjemmebane.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.