Schmeichel træner hårdt for at blive klar til landskamp

Landsholdsmålmanden er kommet sig over mandagens operation for brok, og håber snart at være tilbage på banen.
Det er tvivlsomt, om Kasper Schmeichel står ikke til rådighed for det danske landshold i søndagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien, og det bliver derfor måske Jonas Lössl eller Frederik Rønnow, som skal vogte det danske mål.
Det er tvivlsomt, om Kasper Schmeichel står ikke til rådighed for det danske landshold i søndagens VM-kvalifikationskamp mod Armenien, og det bliver derfor måske Jonas Lössl eller Frederik Rønnow, som skal vogte det danske mål. Foto: Lars Poulsen/Polfoto

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel er tilbage i træningslokalet, efter han mandag blev opereret for brok.

Det viser et billede, han onsdag lagde op på Twitter, hvor han også skriver, at han arbejder hårdt for at vende tilbage til fodboldbanen så hurtigt som muligt.

Lørdag eftermiddag udgik han fra Leicesters ligakamp mod Swansea i Premier League, og efter kampen udtaler Leicesters manager, Claudio Ranieri, at danskeren skulle gennemgå en brokoperation.

Operationen har betydet, at landstræner Åge Hareides førstevalg i det danske mål ikke er til rådighed til onsdagens venskabskamp mod Liechtenstein. Målmanden er tvivlsom til søndagens opgør mod Armenien, som er den første for danskerne i kvalifikationen til VM i Rusland i 2018.

Det bliver enten Jonas Lössl fra Mainz 05 eller Frederik Rønnow fra Brøndby IF, som kommer til at vogte målet onsdag aften mod Liechtenstein.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.