Schmeichel kan ane overlevelse efter Leicester-triumf

Landsholdskeeper Kasper Schmeichel og Leicester har nu vundet to kampe i træk i bunden af Premier League.
Leicester-målmand Kasper Schmeichel blev passeret to gange i Birmingham. Her ses danskeren i sidste uges sejr over West Ham.
Leicester-målmand Kasper Schmeichel blev passeret to gange i Birmingham. Her ses danskeren i sidste uges sejr over West Ham. Foto: Stephen Pond/AP

Kasper Schmeichel og Leicester er begyndt at røre på sig i bunden af Premier League, hvor holdet kæmper for overlevelse.

Lørdag vandt bundproppen for anden kamp i træk, da West Bromwich Albion blev slået 3-2 på udebane efter et sejrsmål i overtiden.

Jamie Vardy scorede det yderst vigtige mål i tillægstiden i en vild afslutning, hvor gæsterne i den grad fik vendt op og ned på tingene.

10 minutter før slutfløjt headede Robert Huth udligningen til 2-2 ind for gæsterne.

I kampens indledning og ved pausen var der ikke meget, der tydede på en triumf for Kasper Schmeichel og co., da den danske målmand to gange i første halvleg måtte fiske bolden ud af målet.

For en uge siden slog Leicester på hjemmebane West Ham med 2-1, og den næsten stensikre nedrykningsplads er ikke længere så sikker.

Oprykkerne har nu kun tre point op til Hull over nedrykningsstregen. Hull har endda spillet en kamp mere end Leicester. Queens Park Rangers og Burnley kæmper ligesom Leicester under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.