Savnet 14-årig pige fundet igen

Teenagepigen havde aftalt med forældrene, at hun skulle tage toget hjem søndag aften. Hun dukkede aldrig op og efterlyses nu.
De pårørende er urolige, men politiet tror dog ikke på nuværende tidspunkt, at der ligger en forbrydelse bag pigens forsvinden.
De pårørende er urolige, men politiet tror dog ikke på nuværende tidspunkt, at der ligger en forbrydelse bag pigens forsvinden. Holger Madsen, Avisen.dk.

OPDATERING: PIGEN ER FUNDET, MELDER KØBENHAVNS POLITI.

Københavnes Politi efterlyser nu en 14-årig pige, der ikke kom hjem i går aftes søndag. Pigen havde aftalt med sine forældre, at hun skulle tage toget hjem fra Østerport Station til Jyllingevej Station klokken 21.30, men hun er ikke kommet hjem.

Politiet siger til Ekstra Bladet, at man ikke har mistanke om, at der ligger en forbrydelse bag pigens forsvinden, men at de pårørende er bekymrede over, at hun ikke overholdt aftalen, og at man derfor har valgt at efterlyse hende via Twitter.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at offentliggøre et foto af pigen.

Pigen er 174 centimeter høj, har langt mørkt hår, sort læderjakke, sorte bukser og sort trøje på, og medbragte en cykel.

Har man informationer i sagen, kan politiet kontaktes på tlf. 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.