Sarah Zobel: Bliver mor for Burhan G's skyld

Hun havde allerede to børn, da hun mødte sangeren Burhan G og besluttede, at hun alligevel ikke var færdig med at få børn.
Sarah Zobel venter sit tredje barn. 
Sarah Zobel venter sit tredje barn.  FOTO: Scanpix

Den 41-årige psykolog venter et barn med sin ni år yngre kæreste sangeren Burhan G.

Da hun indleder et forhold til ham for tre år siden, efter skilsmissen med Alexander Kølpin, har hun allerede to børn, Vincent og Roberta.

Men kort inde i forelskelsen går det op for Sarah Zobel, at hvis hun vil det nye liv med Burhan G, er det en alt-eller-intet løsning.

Hun kan simpelthen ikke nænne, at frarøve sin familieglade kæreste den glæde det er at blive forældre, fortæller hun i magasinet Gravid i denne uge, skriver Vores Børn

Det var ikke et krav fra hans side. Men jeg havde ikke lyst til at leve et liv sammen med en mand, som er så familiefunderet uden at kunne opfylde hans ønske. Når man elsker et andet menneske, vil man også gerne opfylde hans drømme, ligesom han opfylder mine, siger Sarah Zobel.

Vil ikke tage glæden fra ham

Det er tredje gang, Sarah Zobel er gravid. Hun har derfor prøvet både ventetiden, fødslen og den første tid med det nye barn før.

Derfor skal hun være meget opmærksom på, at hun ikke tager nysgerrigheden fra Burhan G, fortæller hun. 

- Jeg skal selvfølgelig passe på, at jeg ikke virker som en garvet cirkushest, der har gjort det hundrede gange før. Så tager jeg al spontanitet, nysgerrighed og glæde væk. Der er noget særligt over ting, når de sker første gang. Jeg prøver at fortælle ham så meget, jeg kan, uden at lyde som en lyseslukker. En gang imellem må jeg minde mig selv om, at det er hans første gang, og så hiver vi graviditetsbogen frem eller finder nogle youtubevideoer om graviditet, siger Sarah Zobel.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.