Sannes appel: Støt vores jul for voldsramte kvinder og børn

Sanne Graffe fravælger familiejulen for at kunne give voldsramte kvinder og børn en tryg og hyggelig juleaften. Men hun mangler hjælp til at gøre det.
Forening har brug for hjælp til at give voldsramte kvinder og børn en tryg og hyggelig juleaften. 
Forening har brug for hjælp til at give voldsramte kvinder og børn en tryg og hyggelig juleaften.  Privatfoto

Det er dyrt at holde jul. Det er det også for Landsforeningen for Voldsramte Kvinder og Børn.

Derfor søger foreningen lige nu sponsorer, der kan hjælpe med at give voldsramte kvinder og børn en tryg og hyggelig juleaften (se i bunden af artiklen, hvordan du kan hjælpe.

Sanne Graffe fra Høje Taastrup er stifter af foreningen og har valgt at droppe familiejulen for i stedet at holde juleaften med voldsramte kvinder og børn.

- Børn har ret til en jul uden vold. Og det har kvinder også. Så jeg prøver at sørge for, at de kan få en rigtig hyggelig og tryg jul, siger Sanne Graffe til Avisen.dk.

Sanne Graffe har selv været udsat for vold af en tidligere kæreste. Så hun ved, hvor svært det kan være for kvinderne.

- Der er rigtig mange af de kvinder, der kommer den aften, der ingen familie har tilbage, siger Sanne Graffe.

Enten har den voldelige partner taget kontrol over familien, eller også har kvinden ikke haft mulighed for at komme i kontakt med dem igen.

Gaverne er sikret, men resten mangler

Det var kvinderne selv, der spurgte Sanne Graffe, om ikke foreningen kunne arrangere noget. Tidligere år har hun nemlig også sørget for en hyggelig og tryg jul.

Forespørgslen kom bare lidt sent. Derfor har Sanne Graffe altså travlt med at finde sponsorer, der kan hjælpe med at få det til at ske.

De har allerede fået doneret gaver til børnene, men mangler altså stadig til anden eller flæskestegen og alt det andet, der hører til en juleaften.

I skrivende stund er der 19 tilmeldte kvinder og børn. Selvom der kan være omkring 40 i de lokaler, Sanne Graffe har fundet, så flere også velkomne.

- Hvis det er, at det bliver en endnu større succes med endnu flere deltagere, så må vi jo bare finde nogle større lokaler, siger Sanne Graffe.

DEL - DELTil vores juleaften arrangement i Taastrup søger vi sponsorer. Da flere af Organisationens Voldsramte...

Opslået af Sanne Cellina Helena Graffe på 1. december 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.