Sangstjerne svækket af gigt: Jeg danser som en fuld far

Take That-stjernen Robbie Williams fortæller, at gigt i ryggen nu sætter en stopper for hans vilde sceneshow.
Gigt i ryggen sætter nu en stopper for Robbie Williams' vilde sceneshow.
Gigt i ryggen sætter nu en stopper for Robbie Williams' vilde sceneshow. Foto: Jean Christophe Magnenet/AFP

Han er kendt for at springe rundt som en gal på en scene, men den britiske sanger Robbie Williams må nu erkende, at han ikke er så ung, som han har været.

I et nyt interview med avisen Evening Standard indrømmer den 42-årige sanger, der begyndte sin karriere i boybandet Take That i halvfemserne, at han lider af gigt i ryggen.

Gigtsygdommen forhindrer den ellers så energifyldte sanger i at bevæge sig frit på scenen, så fremover bliver hans sceneshow langt mere stillestående.

- Jeg danser som en fuld far til et bryllup. Men jeg er nødt til at gøre et eller andet for at fylde tiden på scenen ud, siger Robbie Williams til mediet.

Robbie Williams, der til dagligt bor i Los Angeles med sin kone, Ayda Field, og parrets to børn, har heller ikke altid haft et sundt mentalt helbred, fortæller han i interviewet.

Men rollen som far har ændret meget for "Let me entertain you"-stjernen.

- At få børn har fuldstændig fjernet mit fokus fra mine neuroser og afhængigheder. Mit liv er blevet ti gange bedre på grund af det. Far går på arbejde, og det hele giver mening, siger Robbie Williams.

Robbie Williams gik solo tilbage i 1996, og siden da har han udgivet en lang række soloalbums. Hans nyeste album "The Heavy Entertainment Show" kommer på gaden 4. november 2016.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.