Sangfugl gruer for Vild med dans-debut

Det danske sangtalent Julie Berthelsen er hunderæd for sin forestående medvirken i TV2-programmet "Vild med dans".
Julie Berthelsen havde en afgørende rolle i tv-programmet "Mentor" fra 2013, hvor hun dystede om at blive årets mentor for en musiker.
Julie Berthelsen havde en afgørende rolle i tv-programmet "Mentor" fra 2013, hvor hun dystede om at blive årets mentor for en musiker. Foto: Johansen Linda/Polfoto

Den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen fik for alvor sit gennembrud, da hun landede andenpladsen i talentkonkurrencen "Popstars" i 2002.

Tidligere i år blev det afsløret, at sangfuglen nu har indvilget i at blive bedømt på andre ting end sin sangstemme, da hun skal medvirke i den nye sæson af TV2-programmet "Vild med dans".

På sin blog www.julieberthelsen.com skriver Julie Berthelsen dog i et nyt indlæg, at hun er bange for, at hendes dårlige form kan resultere i lidt for meget slinger i valsen ved programmets start.

- Jeg er IKKE i form. Langt fra. Dog ikke helt slap - jeg har immervæk et hus og to børn at passe, og det er ikke så lidt. Men den der løbe- og konditionstræning, den har jeg ikke haft overskud til. Men jeg er ved godt mod - selv om jeg er hundeangst, skriver Julie Berthelsen i sit blogindlæg.

Den 37-årige "Every Little Part of Me"-sangerinde håber dog på, at hendes debut i danseprogrammet kan hjælpe hende til at tabe de sidste 10 kilo, som graviditeten med datteren Sia efterlod.

Julie Berthelsen ved endnu ikke hvilken professionel danser, der skal være hendes partner, når 13. sæson af "Vild med dans" får premiere til efteråret.

Ud over Julie Berthelsen skal skuespillerinden Laura Bach, sangeren Thomas Buttenschön, fægteren Patrick Jørgensen, filminstruktøren Søren Fauli og tv-værtinden Lene Beier også deltage i årets udgave af det populære program.

Læs hele Julie Berthelsens blogindlæg her: http://julieberthelsen.com/2016/07/26/ferie-slut-barsel-slut-lige-om-lidt/

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.